Post by ricdiaheartblasbi on Feb 16, 2022 17:28:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică mai mult aur ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2022 version ▞▞▞
Jocul este bun, dar banii pe care îi câștigi sunt prea mici în comparație cu upgrade-ul necesar pentru mașini
OK, îmi pare rău, dar ajung la nivelul pentru a-l învinge pe lalani pentru că acum încep, nu poți pune lalani la mijloc și are lucruri care să te încetinească pe o parte, așa că te rog să scoți lucrurile în lateral
Acest joc este atât de grozav de minunat!! Îmi amintește de Mario kart de la Nintendo 64. Îmi place că trebuie să lupți pentru primul loc, nu este ca și cum ai putea avea fiecare cursă în primul rând pentru a o câștiga cu adevărat.
Iu
Dau 2 stele acestui joc pentru că atunci când concurez, indiferent cât de expert ești, poți câștiga 70% prin câștigul tău norocos 🤔 și, de asemenea, când concurezi cu șeful, este pur și simplu nedrept (o vei ști când concurează cu șeful de 250 CP) și indiferent dacă vrei să-i împuști, ei vor merge rapid în fața ta. Sper că dezvoltatorul poate analiza aceste probleme, deoarece există alte probleme încât este o pierdere de timp să le scrieți pe toate aici. Mulțumesc.
Este distractiv și îmi place să îl joc. Dar acest joc poate fi mult mai bun dacă ne putem conecta și ne putem juca cu prietenii. Atât de mult potențial dar creatorul nu pare să înțeleagă. Evaluarea de 5 stele ne așteaptă când ne putem conecta și ne putem juca cu prietenii.
Test Amazon Fire TV Stick 4K: este această cutie multimedia ...
Beach Buggy Racing Preteky asid
joc frumos, dar jucătorii noi vor fi mai buni cu power-up-uri întotdeauna
Talking Angela Szórakozás aic
Este foarte tare jocul. Maiales cand ma joc cu benni
Acest lucru este doar ridicol, după câteva niveluri, acest joc devine imposibil de învins, chiar și atunci când îmi upgradez mașina, sunt încă ultimul, mașina mea nu accelerează nici măcar după folosirea nitro. Tot ce vor este ca jucătorii lor să cumpere monede, deoarece câștigul de monede este mult prea greu în acest joc, așa că trebuie să cumpărați monede. Un joc atât de inutil. Vrei să-l marcați cu minus 😒😒
Ceea ce urăsc la acest joc este că vei fi pe primul loc pe parcursul cursei, iar la sfârșit, pe punctul de a câștiga, vei fi atacat de niște oponenți care se împuternicesc de nicăieri și, dintr-o dată, vei termina joc pe locul 6! Este atât de enervant! În plus, urăsc ca în afara limitelor să ia atât de mult timp să revină, ar trebui să fie instantaneu în pistă după ce este în afara limitelor, ce așteaptă atât de mult timp!!
Cand dau sal instalez imi apare spatiu insuficient pe dispozitiv
După ce am jucat o vreme, mi-am dat seama că nu joci cu adevărat jucători adevărați. Pot să mă opresc și să revin și toți jucătorii așteaptă să mă întorc. Nu jucători adevărați. Acest lucru mă face să cred că jocurile AI decide când vei câștiga sau vei pierde pentru a te frustra să „plătești pentru a câștiga”. După cum au remarcat și alte recenzii, brusc, la sfârșitul unei curse, treci de pe locul 1 pe al 4-lea (sau mai rău) cu mașini care au super accelerație și power-up-uri. Este trucat.
Vizionatima pe youtube
cu adevărat cel mai bun joc din toate timpurile, grafica, muzica într-adevăr la fel cu vechiul meu joc preferat. Îți mulțumesc că m-ai adus înapoi la iubirea mea din copilărie!
Dorian Popa Soundboard for Android - APK Download
E un joc racing simplu
A fost interesant pentru puțin, dar a devenit enervant. Îmi amintesc că l-am șters în câteva zile. Nu genul meu de joc.
Îmi place jocul tău, deoarece controlul jocului este foarte ușor, iar grafica este aproape bună. Îmi place jocul tău. Am o sugestie dacă includeți câteva elemente grafice, cum ar fi Highway, și multe alte lucruri la sfârșit. Îmi place jocul dvs. ❤️❤️❤️❤️👍 👍
Ai căutat beach buggy racing. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐.
Ba copilul eu nu vreau cu player de pe joc.
Foarte tare
De când am început să joc acest joc, am experimentat doar distracție (ʘ言ʘ╬)
Jocul tău este bun, dar eșuezi la un punct, trebuie să dai mai multă cursă după ce ai terminat nivelul opt
Faceti sa iti muti contale atunci va dau cinci stele
Ce-a mai nașpa aplicație din lume
👎👎👎👎👎👎👎
Tareeeeeeeee
Pău, este groaznic, adăugările sunt rare, dar este imposibil să câștigi, te împușc mereu cu o liliac de moarte
Frumoasa jocul l-am terminat într-o săptămână
Îmi place jocul pentru că este puțin stresant, primul lucru este controlul, apărarea, atacul și depășirea, apoi poți câștiga jocul. Mulțumesc doar încearcă jocul
bai fratilor, din iulie nu ati mai actualizat nimic, la un joc asa frumos ar trebui sa mai actualizati cate ceva din cand in cand.
Îmi place în general acest joc, dar castronul cu soare este ridicol, ei bine, șeful El Zipo. Este foarte greu de învins pentru că cumva creșterea sa de putere este în 95% din timp și asta nu este corect. Asta e singura problemă pe care o am cu adevărat. Iubește jocul în general
Beach Buggy Racing pentru Android - Descarcă gratuit - Anderbot
Film Rewievs. Beach Buggy Racing. 2022. Imaginea afișului aplicației Beach Buggy Racing. Bunul simț spune. vârsta de peste 10 ani (i) Cursa de karturi
Cel mai bun joc casual. De departe. Unitate vectorială pentru viață👑.
Mie mia plăcut
Vă rugăm să remediați erorile și erorile... mașina mea vira intenționat la stânga sau la dreapta uneori chiar dacă mâna mea nu este pe joystick... este foarte enervant.
Este un joc foarte prost 🤬🤬🤬🤬😡🤢🤢👿
Acesta este un joc foarte bun și genial. Când joc acest joc, mă simt împrospătat, dar singurul lucru care nu-mi place la această aplicație este că uneori se oprește în timpul curselor. În altă parte, îmi place acest joc.
Grafica este bine făcută, hărțile sunt frumoase, nimic rău de spus despre asta
Este foarte tare îl ador !0
E tare
Ocupă spațiu mult.