Post by ricdiaheartblasbi on Feb 16, 2022 17:16:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Тактички рат: торањ одбрана игра ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Тактички рат: торањ одбрана игра IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничен новац ▞▞▞
▞▞▞ Тактички рат: торањ одбрана игра 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се ова игра - али можемо ли имати неке нове нивое, молим вас??
Уморни сте од понављања истих мисија само да бисте надоградили ствари. Досадно и досадно, али игра има потенцијала. Ако бисте такође могли да направите неку врсту вештачке интелигенције за циљање за сваку кулу која вам омогућава да одредите које непријатеље циља торањ, то би било сјајно. То би помогло да се реши проблем свих кула истовремено циљаних на истог непријатеља. Исплата за нивое би се дефинитивно могла повећати, или можда додати неке споредне мисије или нешто за повећање разноликости, новца и задржавања интереса играча
Tactical War: Tower Defense Game Παιχνίδια στρατηγικής wklo
Игра је заиста забавна, али не можете да је играте на Хуавеи П30 Про. Клизање улево не ради. Пробао сам све опције слајда и нисам могао да напустим игру.
Подразумевано веома тежак режим, предуге петље које се понављају. Неки и до 25 рунди.
То је добра игра, али мора бити лакше зарадити новац у мисијама за куповину или надоградњу кула. Као новчана добит у свакој рунди мисије и начин да се унапреди износ почетног новца или колико свака кула зарађује по убиству.
Најгора игра. Није могуће наставити ниво 5
Одлична стратешка игра за оно што јесте. Било би много боље ако би се дала опција за "бескрајни" тип игре. Нивои су прекратки са премало новца да би се зарадили да бисте заиста добили прилику да се дубоко забавите са њима. Иначе, игра је веома задовољавајућа.
Одлична игра. Заиста забавно. Можете ли да додате опцију за више играча како бисте могли да играте против других играча, па чак и да играте против пријатеља који има инсталирану игру на другом уређају. Слично Блоонс играма за одбрану торња. То би било веома цењено и мислим да би то вашој игри донело 5 звездица.
Одмах постаје претешко. До нивоа 5 немогуће је победити без плаћања новца.
Морам да се вратим на нивое да добијем додатни новац за надоградњу, али осим тога прилично забавно
Одлична игра, било ми је јако забавно, али је прекратка! Ни приближно довољно нивоа. Завршио сам целу игру са 3 звездице на свакој мапи и сада немам шта да радим. Мој највећи предлог је више мапа/садржаја како би ствари биле занимљиве. Овој игри је потребно више садржаја! Више мапа, више кула/оружја. Треба више од свега! Такође би било сјајно да се повежемо са нашим налогом за игре Гоогле Плаи да бисмо сачували напредак. То је прилично велико, јер често деинсталирам и поново инсталирам игре.
Да будем искрен, ово није најлепши Товер Дефенсе. То је једноставна 2Д графика без сјаја. Али игра је забавна и изазовна. И најбоље од свега, не исплати се победити. Ако немате довољно новца за надоградње, можете једноставно поново да играте завршене нивое да бисте зарадили новац који вам је потребан! Дакле, иако можете да користите микротрансакције да бисте купили више готовине, не морате и нисте приморани на то. То је данас реткост и зато играм ову, а не још једну Паи ио Вин Товер Дефенсе.
Само 20 нивоа? Шалиш се?... баш кад су ствари кренуле на добро, нема више.. бришем сада, било је забавно играти се 🙃
Забавна, ако не и понављајућа игра Товер Дефенсе, вреди 0,89 фунти за уклањање реклама. Међутим, то би могло да прође са више надоградњи јер ћете вероватно имати максималну технологију на половини игре, а неки од виших нивоа би имали користи од нових технолошких надоградњи.
Желим да се допадне, али рекламе за нежељену пошту у трајању од 30 секунди и врло мало тактичког играња или размишљања о одбрани торња, чине ово у суштини смећем. Уреди: На пиклеу 2кл к се не приказује до краја видеа
Занимљива игра једноставна и стратешка 🥰🥰
Коначно ажурирање, али нема додатих нивоа?? Ок, идем да деинсталирам!
Дизајнирали сте игру која тера играче да одустану. Ниво 6 је скоро немогућ без понављања нивоа 5 глупо много пута да бисте имали стварну шансу за пролаз. Као да ове игре не би требало да буду тако проклето тешке. Поготово што су ово почетни нивои. Концепт је одличан, али извођење је лоше. Такође, систем новца је глуп заједно са надоградњом. Цена надоградње не би требало да буде једнака количини јединице. Нећу да деинсталирам ову игру, али свакако узимам дугу паузу.
Забавно, али свакако платите за игру. Нећете прећи ниво 2 без трошења правог новца.
Taktinis karas: bokštas gynybos Strateginiai zwh
Мора постојати начин да се надогради количина новца зарађеног по рунди, ниво 6 је непобедив јер не можете да добијете довољно новца за надоградњу или куповину више кула, сваки пут вас побеђују, чини игру немогућом за играње чак и са свим купљеним надоградњама . Способности се не наплаћују на време да бисте их искористили
ова игра је сјајна, само бих волео да је АИ бољи и ако постоји начин да дам приоритет куполама да пуцају само на одређене непријатеље које бирам. АИ је заиста досадна понекад. на пример, једном сам ставио куполу у базу тако да је може заштитити од непријатеља који покушавају да наставе даље. куполе настављају да пуцају на непријатеље са другог пута уместо на непријатеље који су близу базе и близу куполе . и начин за сечење препрека мора бити промењен плс. . Надам се да сте га добили
Сјајна игра за одбрану торња која заслужује 5*, али има само 20 нивоа, за коју је потребно највише недељу дана да се заврши. Бесконачна опција игре је овде очајнички потребна.
Уопште благ. У почетку је било забавно, али се није много дешавало. Играо сам само неколико нивоа, али таласи нису били мешани. Исти тип јединице за сваки талас на раним нивоима.Једина ствар која ме је натерала да ово избришем била су непрестана постављање огласа након сваког нивоа. Не, хвала, не желим да удвостручим своје време на телефону да бих завршио одређени број нивоа јер половина су рекламе.
У реду игра, али чим направите једну грешку у постављању или надоградњи, готови сте и морате поново да покренете јер сте у тој тачки зајебани за ниво, постаје досадно веома брзо.
Како је ово забавно, ако не можете да завршите и идете напред, ја сам на крају.
Хладан
Одлична игра коју програмери треба само да отпреме и додају још купола и варијација непријатеља
Ужасна игра. Не могу да пређем ниво 2 и то са надоградњом. Покушавам да се вратим на ниво 1 да бих стекао више искуства и сада не могу да победим ниво 1. Не преузимајте ову игру
Желите више нивоа након 20.. онда ће добити 5 звездица
Tactical War: Tower Defense Game Diskarte pdk
Smashers.io - Fun io games Аркадни crrj
Генерално, добра игра одбране торња. Изазови, али не и сложени. Мапе краћег трајања чине сјајан убицу времена. Напредак је мало незгодан јер сам рано открио да су ми потребне надоградње мапе са 3 звездице. Моје склоности према ОКП-у су ме спречиле да наставим даље док нисам урадио, па сам их поново репродуковао и скупио довољно $ да максимално искористим све своје надоградње у раним фазама. Тако је већина последњих фаза била лака. Али последњих неколико је било изазовно и захтевало је мање директне тактике.
микротрансакције су фер једино има реклама али не превисе и још нешто игра је јако јако теска
Врло забавно. Одлично за игру одбране торња. Играо сам 3 сата узастопно! 😶 Први пут могу то да кажем за мобилну игру после много година.
Много забаве, лако се игра.
Морате бити у могућности да добијете више почетног новца. Свиђа ми се игра и мисао, само додајте то и још неколико кула и добра је игра.
Генерално добра игра. 20 нивоа. Могу да играм ван мреже као ја и прескочим све огласе. Дефинитивно изазовно. Требало је неколико дана да се победи ниво 20. Морате се ослонити на стратегију и размишљање да бисте победили игру. Не зарађујете довољно новца да попуните нивое кулама као у неким другим играма. Једина ствар коју бих волео да видим је „брже“ дугме за премотавање унапред. Али генерално избалансиран, и можете победити све нивое ако размишљате унапред.
Није лоша игра. Али све моје куле су надограђене до максимума и не могу да победим последњи ниво? Могао бих са више опција за надоградњу за мене. Понављам нивое и бацам новац, али не могу ништа да надоградим. То је мало фрустрирајуће тбх.
Зависност као пакао. Чини се да је тако једноставно одувати лоше момке. Размислите поново.
Добра лежерна ТД игра. Нема реклама. Нажалост, куле уопште нису избалансиране. Минобацач је потпуно надмоћан у поређењу са осталима, посебно јер се сви нивои развијају у веома велике, споре тенкове. Уз пажљиво постављање неколико успоравајућих торњева и можете са лакоћом завршити сваки ниво. Препоручио бих да укључите више светлосних јединица у напредније таласе како бисте уравнотежили игру.